Bezwaar tegen (onjuiste) uitslag

chevron_right

Table of Contents

Tip

Laatste update: May 13th, 2024

Binnen het bondsbureau zijn de medewerkers niet bevoegd om een officiële uitslag naderhand nog aan te passen, dit kan enkel op verzoek van de jury. De jury is dan ook verantwoordelijk voor de uitslagverwerking. De wedstrijdleider is hierbij het aanspreekpunt binnen een half uur na bekendmaking van de uitslag (op grond van art. N 1.2.132.01 van het reglement titel 01 -Algemene organisatie van de Wielersport).

Vanaf het bondsbureau kunnen wij niet beoordelen hoe deze uitslag tot stand is gekomen. Het is dan ook raadzaam om de uitslag na te kijken die na afloop door de jury wordt bekendgemaakt en indien van toepassing binnen de gestelde termijn te reageren naar de jury. Wanneer er geen protesten volgen, wordt de uitslag officieel en online gepubliceerd.

Mocht er na afloop van de wedstrijd binnen afzienbare tijd nog geen officiële uitslag bekend zijn gemaakt, dan kun je de jury hierop aanspreken.

Tip

Controleer gedurende het seizoen of de batterijsterkte van je transponder nog goed is en of het nummer geregistreerd is in jouw MijnKNWU profiel. Het controleren van de batterijsterkte kan via MyLaps Connect, wanneer je de USB van je transponder in de laptop plaatst kan je de batterijsterkte inzien. Wanneer deze erg laag is, is het van belang om contact op te nemen met Mylaps voor een nieuwe transponder.