Clubondersteuning

Laatste update: November 1st, 2021

Clubs zijn belangrijke partijen voor jou als renner én voor de KNWU. Daarom bieden wij clubondersteuning en -advies aan bij de clubs die lid van de KNWU zijn. Wij helpen deze clubs bij vragen en problemen die bij hen aanbod komen.

Kennis delen is kracht!

Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als hij al goed draait? Met die gedachte is de KNWU de clubondersteuning begonnen en is eind 2014 het KNWU Kennisplatform gelanceerd. Dit platform is speciaal bedoeld voor sportkaderleden en bevat informatie, artikelen en relevantie informatie voor verschillende doelgroepen. Ook als clubbestuurder kun je hier terecht voor informatie over uiteenlopende onderwerpen, zoals: beleidsplannen, relevante wet- en regelgeving, best practices van andere clubs en nog veel meer.

Sportiviteit en respect

Een belangrijk speerpunt van de clubondersteuning is sportiviteit en respect. Hiervoor is de KNWU aangesloten bij het actieplan ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’. Dit houdt in dat er vanuit dit project verschillende trajecten en cursussen worden aangeboden aan clubs. Lees verder bij Sportiviteit op de club‍.

Contact

Heeft jouw club behoefte aan ondersteuning of heb je vragen met betrekking tot ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’? neem dan contact op via clubs@knwu.nl.

Adressen Sportraden