Werkgroep Soigneurs

Laatste update: September 11th, 2023

De werkgroep soigneurs heeft de afgelopen jaren diverse inspanningen verricht om ervoor te zorgen dat het vak ‘soigneur’ als zodanig erkend wordt en dat de kwaliteit van de soigneurslicentie gewaarborgd blijft.

Om dit te realiseren zijn de leden van de werkgroep gesprekspartner voor diverse organisaties waar de soigneurs mee te maken hebben. Daarmee zijn zij de schakel tussen het werkveld en het bureau van de KNWU. Daarnaast denken zij mee over de onderwerpen die tijdens de bijscholingsdagen aan bod komen.

De leden van de werkgroep zijn allemaal zelf actief als soigneur. Daarom hebben ze goed in de gaten wat er in het werkveld speelt. Desondanks horen zij het graag als er zich problemen voordoen die invloed hebben op de positie van de soigneurs.

Aandachtpunten voor de werkgroep?

Als er vragen of problemen zijn waarvan jij denkt dat die effect hebben voor een grote groep soigneurs en waar de werkgroep iets mee kan, dan kun je mailen naar: werkgroepsoigneurs@knwu.nl

Delete

Let op!

Dit e-mailadres is niet bedoeld om vragen te stellen over (her)certificering, aanvragen kaderlicentie of om aan te melden voor een cursus!
Kijk dan op de website van KNWU Campus, of lees dit artikel: Opleidingen KNWU Campus‍. Heb je daarna nog vragen stuur dan een bericht naar campus@knwu.nl .